Lækker og sund gulerodskage
cakeforlife
cakeforlife

Lækker og sund gulerodskage

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Dej
  • • 15 friske dadler
  • • 1 STORT æg
  • • 1 moden avokado
  • • 35g flyde fedtstof
  • • 250g revet gulerod
  • • 2 tsk vaniljeessens
  • • 100g spelt/fuldkornsmel
  • • 1-2 tsk bagepulver
  • • En knivspids salt
  • • 1 tsk kanel
  • • 1 tsk ingefær
  • • Evt. lidt nødder

Instruktioner


    1. Udsten de friske dadler og bland dem sammen med æg, avokado og det flydende fedtstof i en foodprocessor/stavblender.

    2. Bland revet gulerod og vaniljeessens i dadelblandingen. Rør derefter mel, nødder, bagepulver, salt, kanel og ingefær der i.

    3. Tænd ovnen på 175 grader varmluft (alt efter hvilken ovn du har) og lad den blive godt varm. Tag en bageform og beklæd den med bagepapir og put dejen der i.

    4. Bag den i ca. 40-50 minutter (alt efter hvilken ovn du har) indtil den er lidt gylden.

    Lav evt. en creamchesse af Philadelphia, citronskal, vaniljekorn og sirup, smør det på kagen når den er kølet lidt af og nyd den til lidt hygge.


    - Sofie Melanie

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.