Koldskål med nøddejunkere ogfriske jordbær. Jeg har lavet en LCHF version af klassikeren, som er fuld af lækkerhed men aldeles fri for laktose, gluten og sukker
Det løsner grøden, der som regel er noget stiv i det af at have stået. (jeg glemte det i video'en)Skrab vanillekornene og put dem i fløden sammen med sukkeret
Opskriften skal I dog ikke snydes for, for det er en virkelig lækkersalat. og en opskrift på en lækkerefterårssalat, men det er svært at holde det kortere end ovenfor
Derefter piskede jeg æggehviderne stive og piskede sukker i lidt ad gangen indtil det skinnede lidt. Start med at vende flødeskummet ogæggehviderne sammen, og rør lige så stille jorbærpuréen i
Fra den sidste halve vanillestang tages kornene ud og blandes med lidt af sukkeret. Imens kan mandlerne smuttes (læg dem i kogt vand i nogle minutter, og smut den brune skal af) og hakkes - husk at gemme én hel, hvis der skal være en mandelgave
Husk du kan gøre dit arbejde nemmere, ved atkommelidt kakaosmør i chokoladen, så den bliver lidt mere flydende, og dermed lettere at fordele på din frosne is
Har længe kunne tænke mig at afprøve cookies i dehydratoren, og nu blev det med mango. Kør dem i food processoren med resten af ingredienserne på nær boghvedeog den ene portion kokosmel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.