Lækker skaldyrsmousse
pernillej-8
pernillej-8

Lækker skaldyrsmousse

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • ca. 10 personer
  •  
  • Ingredienser
  • 10 blade husblas
  • 3 forårsløg
  • 400 g rejer
  • 250 g krebsehaler
  • saft af 1 citron
  • 2½ dl. creme fraiche 18%
  • 1 dl piskefløde
  • lidt røget Laks
  • lidt dild
  • salt
  • peber
  • PYNT- farvet kaviar, tynde skiver radiser og purløg.

Instruktioner

    Læg husblasen i blød i koldt vand.
    Rens forårsløgene og blend dem med citronsaft, rejer, laks og krebsehaler.
    Pisk fløden stiv og bland den med skaldyrsmassen og creme fraiche. Tryk vandet af husblasen og smelt den i vandbad.
    Rør lidt af skaldyrsblandingen i husblasen, så den køles lidt af, bland det i. Smag til med salt og peber.

    Hæld moussen i en form beklædt med film og sæt den i køleskab et par timer eller til næste dag.

    Kom moussen i en sprøjtepose, og kom den ned i dine små butterdejs reder. Jeg plejer at gøre det ca. 1 time inden gæsterne kommer, man skal ikke gøre det alt for lang tid inden, for så bliver butterdejen blød.



    Jeg har en masse madopskrifter på bloggen!
    http://pernilleholmer.bloggersdelight.dk/laekker-skaldyrsmousse/

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.