200 g
Amo halvsigtet rugmel (her brugte jeg groft rugmel)
500 g
Amo Hvedemel (her brugte jeg 250 g hvedemel og 250 g fuldkornshvedemel. Dejen kan dog godt blive for løs og derfor må man tilsætte lidt hvedemel af gangen til man bliver tilfreds med konsistensen.)
i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. e. g. r. j. o. s. m. b. k. n. d. t. y. a. ø. ,. f. p. å. -. ). h. S. c. l. v. u. O. (. 1. 5. 4. 0. æ. 2. 6. Ø. U. L. R. F. P. E. M. t g
- Ja, men så er det heldigt at stort set alle andre madbloggere har lagt en masse lækrejulekageopskrifter ud, til os som endnu ikke har fået bagt kager i julen
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. b. d. s. t. o. g. l. æ. k. r. ,. h. v. a. n. f. ø. u. c. m. p. j. å. H. 1. 2. -. 5. 0. 3. /. 8. S. y. M. R. N. F. P. G. e g
Når jeg spiser ofte, hjælper det migmed, at mindskemin "sukker-craving". Kombinationen mellem det sprøde, søde og salte er så lækkert, og det smager dejligt forbudt
Det gør den dejliggrov og knasende og ikkemindst en del sundere end smør-versionen. Og det er vistikke første gang, at jeg skriver det på bloggen… Det er nok en af mine (mange) livretter, fordi de bare kan laves i så mange forskelligeversioner og kan fyldes medpræcis det, som køleskabet skulle byde på
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. L. æ. k. r. e. s. m. å. a. g. d. l. u. v. n. f. p. t. y. c. z. b. (. =. ø. ,. h. o. ). 1. 5. j. J. S. O. 4. 0. 7
– Og hvad er bedre end at starte netop sådan en feriemedlækreklassiske pandekager til aftensmad. Og i år skal den nydes i Skagen medmindejlige kæreste og skønne lillepigemed masser af hygge, leg, gåture, god mad, vin, kaffe, kys og kram
- en sund og fiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
Det her er muligvis de bedste pølsehorn, jeg har bagt (og smagt), og så er de heldigvis lavet med gode sager og er perfekte til madpakken eller en hurtig frokost/snack på farten
i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. N. å. r. j. e. g. s. k. a. l. v. b. o. m. h. æ. n. t. d. p. f. -. ø. ,. u. ). 5. 0. 3. y. 1. (. S. 4. 2. Æ. L. F. E. B. c. 8. ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.