Lækre og nemme, indiske delikatesser
Dalsgaard i Skivholme
Dalsgaard i Skivholme
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 hakket løg
  • 2 tsk fintrevet ingefær
  • 2 fed fintrevet hvidløg
  • 1 tsk knuste korianderfrø
  • ½ tsk stødt gurkemeje
  • ½ tsk garam masala
  • ½ tsk sambal oelek
  • 300 g frossen helbladet spinat
  • 1 dl græsk yoghurt
  • Salt
  • 2 groftrevne gulerødder
  • 2 spsk rosiner
  • 2 spsk peanuts + lidt til pynt
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1,5 dl græsk yoghurt

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.