Hvis der er noget jeg elsker, så er det mad der (næsten) laver sig selv, men stadig smager så godt, at det er smagen og ikke sundhedsværdien der fylder mest
Tykstegsfilet og twice baked potatoes. En af de lækreste kalvekødsudskæringer er tykstegsfileten. Dette indlæg blev udgivet i Dexter oksekød, Opskrifter og tagget bagte kartofler i mikroovn, Oksekød, Opskrifter, tykstegsfilet
Den her aftensmad smagte simpelthen latterlig godt. En tand bedre end hele sidste ugens måltider tilsammen tror jeg (minus den fantastiske flødeis i Paris naturligvis)
Langtidsstegt nakkesteg med italiensk inspiration. Udgivet den 13. april 2015 by Karen Engell Dalsgaard. En duft af steg, rosmarin, salvie, citron og hvidløg fylder huset og får tænderne til at løbe i vand
Pasta er lørdagsmad. I hvert fald om lørdagen. ) Ej, jeg elsker bare pasta, og hvem gør ikke det. Denne version er ret langt fra den sædvanlige carbonara eller bolognese, men den er super lækker her i foråret/sommeren, og ligger ikke så tungt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.