*. S. n. a. c. k. C. r. e. t. i. o. s. Ø. l. g. m. j. d. y. (. f. v. ). 5. 0. 1. ,. -. 2. /. F. x. b. ø. æ. 3. K. u. T. h. +. 4. 7. p. 9. 8. I. 6. U. N. '. A. M. å. P. B. Ä. H. O. X. L. R. é. %. D. G. q. J. w. z. E. d l. l t
Så er vi ved at være nået til vejs ende af år 2016, og jeg håber, at alle jer, der læser med, har haft den dejligste jul med masser af mad, gaver og julehygge, og at I får den sjoveste nytårsaften
Så er vi sørme nået til afslutningen af 2017. Og det har været et vildt år, hvis du spørger mig. Spændende, travlt, stressende til tider, udfordrende, hurtigt, lærerigt og ikke mindst sjovt
På denne tid af måneden plejer jeg at lave et lille indlæg med glimt fra måneden, der gik. Men denne gang, når det nu er sidst på året, vil jeg gøre en undtagelse og i stedet lave et indlæg, hvor jeg kigger lidt tilbage på året 2015 og de 10 mest populære opskrifter
Egentlig sidder jeg begravet i en analyse af et digt og en lidt træls matematik aflevering, men jeg følte alligevel godt, at jeg kunne klemme et indlæg ind i dag
Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.