Det er min fødselsdagslagkage, som min mand har lavet til mig efter specifikt ønske. Det er lyse bunde dryppet med Cointreau og lagt sammen med marmelade med havtorn og så en hvid chokolademousse
E. n. l. a. g. k. e. i. s. ". v. r. d. b. t. -. y. j. h. f. D. o. m. ø. c. u. ,. æ. p. K. å. L. O. T. I. 3. 2. x. 0. 4. S. M. A. 1. /. 6. 5. 7. ½. (. 9. %. ). C. F. R. H. B. V. é. P. N. J. G
&. E. n. f. a. r. v. e. s. t. å. l. d. g. b. u. k. m. h. i. c. o. p. T. ø. j. ,. 4. D. P. y. æ. -. K. I. 2. ½. 1. 0. (. ). 3. 5. F. =. B. S. 6. H. é. C. A. J. G. R. /. 7. V. N. 9. %. M. '. U. L. O
L. a. g. k. e. m. d. s. p. u. n. v. i. l. j. b. ,. r. h. c. o. ø. t. T. f. y. H. M. å. æ. D. O. -. S. I. 5. C. 2. (. ). 1. K. =. 3. B. 0. 9. 7. 4. 6. ½. %. /. #. 8. P. R. V. F
Med denne banan smoothie får du stillet lysten til noget sødt på en sund måde. Banan giver smoothien en lækker cremet konsistens og giver en dejlig sødme
Hvid chokolademousse. 5) Fordel nu hindbærmoussen over den nedkølede browniebund og sæt på køl i 3 timer eller i 1 time i fryseren for at speede afkølingen op, så den hvide chokolademousse kan komme hurtigere ovenpå. 6) Chokolademoussen hældes over hindbærmoussen i springformen, som er helt afkølet. 5) Lad glazen køle ned til stuetemperatur og hæld den da over den helt afkølede hvide chokolademousse i formen
Du kan også bruge moussen som lag i en lagkage – fx sammen med et lag appelsinfromage også. Kan man virkelig lave en lækker chokolademousse med kun tre ingredienser
Ååååh så bliver det næsten ikke bedre. Denne fantastisk lækre chokomousse lavede min søde veninde Charlotte til os en lørdag aften, hvor den stod på hjemmelavet pizza og hygge
Opbyg din lagkage ved at lave et lag med choko/orangecreme og knuste makroner og et lag med choko/orangecreme og bananskiver (eller skiver af bær, hvis det er den årstid)
S. t. æ. r. k. i. n. s. p. e. a. f. o. c. h. g. m. j. d. l. ,. u. å. ø. D. -. ". v. ). C. b. B. 2. 5. 0. 1. /. 3. M. (. P. y. T. H. L. F. J. V. 8. N. G. U. 6
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.