Anret dem i et fad sammenmed de lune asparges og smuldr feta henover. Steg dem på en pande i lidt olivenoliesammenmed presset hvidløg til de er møre, men stadig har bid
Start med at juice agurken, juice så persillen lidt af gangen. Drik med det samme, evt. Et bud på et vitamin-kick fra dagens start, i en økonomisk udgave
V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. -. U. n l
Kalvesteg af egen avl, Hasselbach kartofler (og nej, de hedder altså ikke hasselbagte…), en lækker blanding af gulerødder og fennikel (mere om den i morgen) og så sovsenmed de små, grønne peberkorn i
I en skål blandes de halve kartofler med det kogte quinoa og alle de kogte grøntsager. I dag kørte jeg forbi en bod der solgte friske grøntsager ved vejen
Server laksenmed wasabicreme på toppen og kartoffelsalat som tilbehør. Bland dressing med kartofler, gulerødder og agurker og lad det trække mens du laver laksen
”Grønt på grillen” hed et af teltene. Salaten kan serveres både som en kold og som enlun salat, så kartoflerne kan enten bruges med det samme eller køles af inden brug
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.