Hak laksen meget fint og rør den sammen med resterende ingredienser. Placer laksetartaren ovenpå en skive rugbrød, som med fordel kan ristes lidt først
Har flere gange kigget en opskrift ud på Lakseterrin, men har først nu fået afprøvet den. Den er nok egentlig beregnet til at spise kold, men vi fik den til aftensmad sammen med salat og flutes, og der blev ikke noget tilbage til at smage den koldt i morgen
Laksen krydres og steges på panden. 2 tomater1/2 rødløg1/2 spsk æbleeddike eller noget olivenolieLidt tabascoBasilikumLaksestykkerBurgerbollerSalat - glemte jeg selv at bruge, så kan godt undværes
I en stegepande sauteres hvidløg og forårsløg, hvorefter de stegte svampe og laksen tilsættes. Til panden med laksen tilsættes cremefine og parmesan og retten simrer videre ved lav varme
20 minutter300 gr varmrøget laks1,5 dl cremefraiche 38%1,5 dl cremefraiche 18%6 spsk ravigotte1 agurk1 bundt dildSalt og peber Fjern benene fra laksen og bræk fisken i store stykker med hænderne
Laksen bliver meget saftig og pestoen tilføjer laksen en dejlig frisk og krydret smag. kig derfor på emballagen eller spørg fiskehandleren, hvor laksen stammer fra
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.