Jeg lavede disse som tilbehør til aftensmaden for lidt tid siden, og brugte dem til morgenmad de efterfølgende dag, som de fungerede virkelig godt til, sammen med lidt ekstra grønt
Im feeling sort of ashamed when typing this, but over the year I’ve hoarded tons of awesome starches, I’ve made it to stuffing two whole cabinets before the thought hit me “maybe I should use some of this instead of keep buying more”
Pisk æg og mælk sammen, og krydr med salt og peber. Æggene kan spises som de er eller med champignoner, bacon, små tomater, laks, ristet avokado … you name it
Rør farsen sammen med hakket dild og fintreven citronskal. Kartofler og dampede grønsager. Rør creme fraiche sammen med hakket dild, citronskal og citronsaft
Nødder og kerner med chili, hvidløg og salt. Skær spinat og hjertesalat ud og læg i en skål. Rist nødder og kerner på panden i lidt olie med salt, hvidløgspulver og stødt chili, lad det køle lidt af inden, du hælder det over salaten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.