Laksemoussemed varmrøget laks og små rognperler på en sprød salatbund. En fantastisk god sommerret med et glas køligt hvidvin til eller som forret passer den også perfekt ind sammen med et stykke sprødt flutes og en lille dressing til
Prøv for eksempel denne laksemoussemed varmrøget laks. Mange har den opfattelse, at det er besværligt og tidskrævende at lave et måltid med fisk, hvilket betyder at mange ikke får den anbefalede mængde fisk om ugen
Så prøv denne simple og hurtige is, som smager syndigt, men kan spises med god samvittighed. Mælk i massen hvis du kommer den i ismaskinen) jeg brugte bare fryse legemet fra en is maskine, og stod og rørte rundt i massen i et par minutter med ske
Vanilje skyr med kiwi, chokolade og nødder(1 per. Her er et godt alternativ til den meget kalorie-tunge dessert, og en god snack når sukkertrangen melder sig
Top med skyr og spis. (1 Per. )1 æble5-6 mandler5-6 valnødderLille håndfuld rosiner1 tsk kanelLidt smør1,5 spsk skyrSkær æblerne i tern og steg dem på panden i lidt smør eller flydende becel
kickstart din dag med en lækker morgenmad. Top den med grape,figne,kokosmel og hampefrø. For mig så er dagens vigtigste måltid morgenmaden og dagen skal starte sundt og godt
Jeg samler nedfaldsæblerne op og laver den lækreste sunde æblekompot, med et strejf af vanilje. Æblekompotten er nem at lave og kan gøres langtidsholdbar med lidt atamon efter anvisning på pakken og hældes efterfølgende på et rent, skoldet glas og opbevares på køl
Med påskeæg, chokolade, påskefrokost og fødselsdage i lange baner. Men lækre fyldte chokolader, chokoladekage, is, flere kager, påskeæg (med marcipan og nougat) og jeg skal komme efter dig
Den kan med fordel også laves som en finere frokostanretning. )Jeg havde tænkt, I skulle have opskriften på den laksemousse, jeg lavede til forret nytårsaften
STOP MED DET. Hvis du ikke har appetit om morgen kan det være en god ide at starte dagen med et glas juice, da det vil give kroppen lidt at arbejde med
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.