Laksesteak på bund af Claus Meyers blomkålspuré og blomkålssalat
Elsk med Mad
Elsk med Mad
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 stk laksefilletter
  • Olie og smør til stegning, samt et lille fed hvidløg skåret i tynde skiver
  •  
  • Blomskålspuré
  • 3/4 blomkålshoved plus "blomkålsstammen"
  • 2 dl fløde
  • havsalt, friskkværnet peber og citron
  •  
  • Blomkålssalat
  • 1/4 blomkålshoved i fine små buketter
  • Stænglerne fra blomkålsbladene skåret i tynde skiver
  • 1 spsk hørfrøolie
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk hindbæreddikke
  • 1 tsk honing
  • 1 lille fed hvidløg hakket meget fint
  • 1 spsk skalotteløg hakket meget fint
  • salt og peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.