S. P. R. Ø. D. A. L. T. M. E. G. N. B. Y. ,. F. I. V. &. Æ. e. n. d. j. l. i. g. s. p. r. ø. a. t. b. å. y. m. o. h. v. k. f. æ. 1. (. ). c. 2. -. 0. 6. 3. /. 4. u. H. K
700 g lammekølle i tern – eller du kan, som vi gjorde, bruge en omgang oksekød i gode tern 1 spsk hvidløgs- og ingefærpasta 5 grønne kardemommekapsler 200 g gule linser 100 g græskar, skrællet, uden kerner og i mindre tern [
S. m. a. g. s. l. ø. e. n. b. v. f. o. r. k. æ. t. d. i. å. I. ,. h. 5. L. u. p. D. (. 4. -. 6. ). 1. O. 8. c. 3. 7. 2. 0. R. H. F. j. K. y. C. T. 9. N. A. e g
Smelt honning på en pande, og læg den på med den flækkede del ned. Vi fik for et par år tilbage et figentræ, og for første gang har det i år givet en figen
Har flere gange siddet med et dejligt stykke kød på gaflen med tænder der løb i vand, for så at snørre ansigtet sammen som en garnrulle når en voldsom smag af uld indtog ganen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.