Fold bagepapiret sammen om lammet så det er en så luftæt pakke som muligt. Lammet jeg har fotograferet til denne opskrift fik 12 timer ved100 grader uden varmluft. Det var en meget stor dansk lammekølle på 3½ kg. 1 Lammekølleca. 1 Lammekølle
Det indiske køkken forstår virkelig at benytte en masse krydderier i deres retter og det er virkelig en smags-oplevelse at sætte tænderne i sådan en ret her som tikka masala
Denne indiske klassiker skal selvfølgelig også have min egen udgave hvor jeg holder mig rimelig meget til originalen men gjort den til min egen alligevel
700 g lammekølle i tern – eller du kan, som vi gjorde, bruge en omgang oksekød i gode tern 1 spsk hvidløgs- og ingefærpasta 5 grønne kardemommekapsler 200 g gule linser 100 g græskar, skrællet, uden kerner og i mindre tern [
S. m. a. g. s. l. ø. e. n. b. v. f. o. r. k. æ. t. d. i. å. I. ,. h. 5. L. u. p. D. (. 4. -. 6. ). 1. O. 8. c. 3. 7. 2. 0. R. H. F. j. K. y. C. T. 9. N. A. e g
Tilsæt lammet og steg dem under kraftig varme i fem minutters tid, så de får lidt stegeskorpe. 1,1 kg lammebov uden ben og afpudset for fedt og sener. 1,1 kg lammebov uden ben og afpudset for fedt og sener
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.