Brun lammeboven i smør på alle sider på en varm pande med. Gnid lammeboven ind i krydderpastaen. Herefter skær skalotteløg i små tern svits dem på panden sammen med kanelstængerne
Start med at sætte stegesoen i blød, så er den klar når du skal bruge den. Fyld hullet som benet har efterladt med hakket løg, hakket hvidløg, frisk rosmarin samt salt og peber og sur boven med madsnor
Brun lammeboven i en gryde i lidt fedtstof. Drys med salt og peber og hæld rødvin og ½l. Så snart Spetzlerne kommer til overfladen tages de op med en hulske
Kog gryden af med lidt vand eller soja, vend kålen i og tilsmag med havsalt, sort peber og citron. Rør rundt i perlebyggen og tilsmag den med citron, havsalt og sort peber
Den er fyldt med kartofler og lækre grønsager og strutter af sundhed. Hvis man synes det der med vegetarmad er lidt tamt, så kan man sagtens tilsætte bacon- eller skinketern til æggekagen
De var tilmed skrubbet og lige til at komme i gryden. at få lov til at nyde de danske sommeraftener, tilmed nær havet og med udsigt over de smukke klitter
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Du finder fra øverste venstre hjørne fyldte auberginer * mexi-tortilla med grov guacamole * rødbedesuppe med grovboller * (og nederst) lammebovmed spanske linser * hel ovnbagt kylling med varm rodfrugtsalat og til sidst * ovnbagt laks med basilikumpesto, ovnbagte tomater og ristede bønner og fennikel i gule krydderier (opskrift følger)
lammebov eller -kølle i store tern. Lammekødets og fignernes sødme kombineret med lidt knas fra valnødderne samt kanelens runde smag er virkelig fantastisk
Til denne lammeragout vil vi anbefale at du bruger lammebov eller lammeculotte som begge dele egner sig godt til gryderetter – og ragout er jo som bekendt en gryderet
Rul stegen stramt sammen og bind den godt op med bomuldsgarn. Når de er til at røre ved, så smører du et ildfast fad med lidt olivenolie, knuser hver enkelt kartoffel lidt med håndroden og fordeler dem i fadet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.