Vask peberfrugterne, skær dem over og fjern kernehuset ( jeg syntes det er pænt at få stilken med, så jeg starter med at skære stilken igennem og så videre ned i peberfrugten - stilken er også med til at holde lidt på peberfrugtens facon )
Måske hænger det sammen med, at det altid er min mand der laver denne ret og det er jo bare skønt at blive forkælet med lækkert mad lavet af andre, men smagen er altså også bare i top i disse fyldte peberfrugter og så er de ovenkøbet smukke og farverige at se på
K. e. n. d. r. I. a. g. ,. h. v. o. m. b. i. k. l. t. y. s. O. å. j. D. p. æ. f. u. ". -. ø. N. J. F. P. R. 2. 1. 0. 5. %. 7. c. ½. (. ). S. T. 3. 4. L. G. 6. B. H. 8. A
Hak rødløget og blandt det med quinoa, bønner, smuldret fetaost og koriander (gem lidt til pynt). Det var rigtigt sommervejr og det var lige vejr til fyldte peberfrugter
Når skindet er sort tag peberfrugterne ud og læg i en skål med låg. Skær i strimler i ønskede størrelser og læg strimlerne i et glas sammen med hvidløg der er pillet og skåret i grove stykker
Rids lammeculotten på overfladen og drys med salt og peber på alle sider. Kom kartofler og jordskokker i et ovnfast fad og bland dem med løg, hvidløg, timian, salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.