Herefter toppes med saucen og smuldret gedeost. Start op med pureen, som gerne må stå og sætte sig, men nedenstående bliver tilberedt – bare den ikke bliver decideret kold
sammen med bagte champignon, som tilbehør til ovnstegt kød eller som tilbehør til spinattærte. Disse langtidsbagtetomater, skulle bruges som tilbehør til grill mad (kød)
Den bestod af denne lækre mellemøstlige pastasalat medlangtidsbagtetomater, bønner. Ideen opstod faktisk, da jeg havde en del tomater, en aubergine og noget lækker pasta i skabene, og tahindressing går man bare aldrig galt i byen med
Og så er den fyldt med masser af spinat, soltørrede tomater, pesto og en af mine yndlings. Kom et par spsk fyld i miden af hver, top med et par skiver gedeost og fold kanterne ind over, så du stadig kan se lidt af fyldet i midten
Start med saucen på tallerkenen og fordel herefter lam, tomater og auberginepakke oven på saucen. Selv om den måske umiddelbart kan lyde lidt krævende med auberginepakker mm
Smør den med pesto, top medgedeost, soltørrede tomater og friske krydderurter. Hvid pizza med kartofler, løg og ost / Sprød pizza med pesto, kartofler, løg og gedeost / Blomkålspizza med sprød serrano, pesto og oliven
Fordel tomaterne på en bageplade med skæresiden opad. Først bagte jeg osteboller og kernebrød, og senere blev der syltet og preppet til den helt store medalje
Salaten her består af sprøde salatblade, saftige langtidsbagtecherrytomater og grillet ost med chili (alternativt tror jeg også sagtens, at du kan bruge feta)
En hyggelig bakke lige til at tage med i sofaen med benene oppe. Skær herefter tomaterne i små tern. Stop gedeost ned i fignerne og rul serranoskinke omkring dem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.