Smag til og brug pestoen til sandwich, vendt med nye kolde kartofler eller som tilbehør til tapas. De første par gange jeg smagte det, var jeg ikke videre begejstret, men efterhånden er jeg blevet ret så vild med dette alternativ til den almindelige basilikumpesto
Mange af de pestoer, du kan finde i supermarkedet, er lavet med solsikkeolie i stedet for olivenolie og diverse typer af nødder i stedet for pinjekerner
Krydderurtebedet er i fuld gang med at vokse sig stort og dejligt. Nu mangler mit sidst højbed at blive fyldt med jord, så der kan såes en masse nye spændende ting…
Jeg elsker hjemmelavet pesto, dem man kan købe, kan på ingen måde konkurrere med denne. Basis for en god pesto er krydderurter eller spinat, nødder, pinjekerner, parmesan, en god olie, salt citron og hvidløg
wpa iframe[src*='viewablemedia. mexikansk mad, men igen det er jo en smagssag og egentlig kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad man vil bruge den til
Smagen kan godt være lidt skarp, og det kan du justere med mindre hvidløg og mere citron. Denne pesto kan laves på meget få minutter og smager godt som dip eller dressing til en salat
Smak til med salt og pepper. En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Smag til med salt og peber. Blend det hele sammen med en stavblender. En dejlig ærtepesto der passer godt til kylling, men også til at smøre i sandwich til madpakken
Den hedder Gammel knas og kan bestemt anbefales for den er fyldt med smag uden at være stærk. Det har typisk været den dag hvor mad-afsnittet i KaDeWe blev undersøgt, så der blev altid købt en masse lækre sager med hjem
Den klassiske grønne pestomed basilikum, hvidløg og parmesan er altid et hit, men jeg kan godt lide at eksperimentere og bruge hvad jeg har i skuffer, køleskab og urtehave
Frem med blenderen eller stavpiskeren, i med kernerne, basilikum, parmesan, og hvidløgene, og halvdelen af olien og blend - prøv lige lidt frem og tilsæt mere olie efterhånden, smag til med citron, salt og peber
Smag til med salt og juster tykkelsen med olie hvis den er for tyk. Har skiftet pinjekernerne ud med solsikkefrø som er med til at give en lidt anden med rigtig lækker smag til pestoen
Skær basilikum, hvidløg og parmasan i stykker og blend dem sammen med de ristede pinjekerner. Grøn Pesto går helt fantastisk til frisk pasta, eller nye kogte kartofler
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.