V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. -. U. n l
Skær vandmelon og tomater i store tern, vend med de afkøledesorte bønner, rucola og gedeost i brud. Dryp medcitronsaft, græskarkerneolie, salt og friskkværnet sort peber
Menuen var grillmad og masser afsalat. Fordel til sidst flager af parmesan over salaten. Skær agurkerne i tern og vend dem i dressingen sammen medforårsløgog asparges
E. l. s. k. e. r. i. b. a. ,. n. å. d. t. v. g. m. o. h. f. S. j. p. -. ø. c. y. D. F. L. U. K. O. u. 4. (. /. ). 1. I. æ. B. 8. 0. 5. P. W. 3. H. ". 7. ½. J. A. T
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. b. å. d. l. g. ,. a. m. u. æ. ø. J. v. j. h. y. ". -. H. w. (. 4. ). 2. c. 0. 6. F. 5. 1. ½. /. S. K. 3. T. R. B. 7. é
Køl dem herefter hurtigt af under kold vand. Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Det tog jeg til mig, og i dag bestod morgenmaden af en grøn frugt smoothie med spinat. Madfidusen ser helt grønt i disse dage og melder sig på banen med endnu en grønlig opskrift
Salaten er asiatisk inspireret og fyldt med frisk spinat, edamamebønner, sukkerærter, æble, avocado og agurk, og så er den vendt med en syrlig-sød dressing lavet på friske koriander, lime, appelsinsaftog honning med et kick fra ingefær også
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.