kryder med oregano, salt og peber. Man kan servere dem, med revet feta eller anden ost på toppen. sammen med bagte champignon, som tilbehør til ovnstegt kød eller som tilbehør til spinattærte
Tomaterne skal selvfølgelig have lidt tid i ovnen, men derudover tager pastasalaten ikke lang tid at lave, og den er perfekt som et vegetarisk måltid, som tilbehør til kød, kylling eller fisk eller medpå madpakken dagen efter
Kom dem på en bageplade med bagepapir og vend dem i et par spsk olivenolie, et drys salt og peber. Fordel det hele ud på bagepladen – tomaterne skal vende med den runde ende nedad
Du kan lave helt din egen opskrift efter smag og behag, og hvad du lige ligger inde med af fx krydderurter (fx persille, rosmarin, basilkum, oregano), løg, hvidløg, citron, lime, soltørrede tomater, ost (fx feta, parmesan), svampe
Smagen af sommer rykkede her til aften ind på matriklen. De langtidsbagte tomater gjorde det ud for et yderst smagsfyldt tilbehør, som gjorde det godt til kyllingen og den af citron ret kraftige sauce
Opvarm så en lille smule smør og olie på en pande, og kyl patterne på. Lige inden servering river du en håndfuld basilikumblade i grove stykker (du skal ikke skære dem med en kniv, for det gi’r mere smag blot at rive dem itu) og smide i saucen til de falde lidt sammen
Fordel tomaterne på en bageplade med skæresiden opad. Først bagte jeg osteboller og kernebrød, og senere blev der syltet og preppet til den helt store medalje
Anret spinatbladene med de langtidsbagte tomater og grillosten ovenpå. Grillosten er fast i konsistensen og mild, lidt salt i smagen med et hint af chili, og så er den super nem at grille på panden
½ kg langtidsbagte blomme- eller sherrytomater, se her (evt. Smør den valgte ost ud på tærtebunden og læg tomater og skalotteløg i et pænt mønster på osten
Bland de bagte tomater, quinoa, salatblade, forårsløg, cornichoner og avocado. Cherrytomaterne skal halveres og lægges på en bageplade med skæresiden opad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.