D. e. t. r. l. a. m. s. æ. o. n. i. N. g. ,. v. b. y. h. j. d. k. p. S. å. f. ø. u. –. «. ». V. c. (. 4. ). 8. 2. -. 3. ½. L. 5. 6. 1. H. F. 0. K. B. R. 7. n l
Denne gang forsøgte vi os med nyt tilbehør - med stor succes. Selleripuréen, röstien, de syltederødløg, flødesaucenog timabelen - kombinationen var simpelthen lige i øjet
E. n. s. u. p. e. r. d. j. l. i. g. h. v. a. t. f. o. k. M. y. ". A. m. ,. D. -. ø. S. b. c. å. (. ). L. T. 4. 2. 0. 1. 5. H. F. æ. ½. 3. é. B. 6. 7. 8. 9. K. V. r l
Hak skalotteløgene fint. Brun oksemørbraden på alle sider på en tør og hed pande. Naturligvis er alle grøntsager fra Sten og Eva's "grønttorv"Slagter Christiansen i Nordby ()Er en udsøgt slagter med et stort udvalg og er især kendt for de hjemme fremstillede pølser
Mulighederne er mange, ogtilmed uendelige hvis du altså er til syltederødløg. De smager simpelthen så lækkert, og jeg kan næsten ikke vente med at afprøve dem i en sandwich, som menuen vist står på her til aften, hvor varmen dræner enhver for energi og lysten til at stå længe i køkkenet
I. d. e. n. u. g. h. a. v. N. t. o. b. i. l. k. y. (. r. ø. s. å. æ. ). ,. j. m. p. f. q. J. c. D. S. w. K. O. -. R. M. 2. 1. ½. C. 3. 6. 0. +. L. P. V. x. T. E. H. 8. U. z. 4. F. ) g
I. f. e. r. i. n. ,. s. o. m. t. p. l. u. h. a. j. g. ø. v. d. å. k. æ. D. M. C. b. O. (. J. ). N. T. L. 1. y. c. 2. 5. 0. F. E. R. S. H. -. 3. 9. ½. '. 6. 7. A. G. Å. V. K. z. P. w. 4. X. ) l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.