Så skal hele molevitten have en omgang i en blender og der smages til medsalt og peber. Den sidste del fond koges op sammen med smør, hvorefter æggeblommerne pisket sammen med creme fraiche tilsættes under kraftig piskning
Tilsæt hakkede tomater og smag til medsalt og peber. Når man skal på ferie handler det om at få udnyttet de sidste rester i køleskabet - her er en ret, hvor man kan få brugt en masse forskellige grøntsager, og hvis man tilfældigvis har kødsauce liggende i fryseren kan det også med fordel bruges heri
Så klik HER, og få opskrifterne på føromtalte sprøde forårsruller, en selleriburger med kød og andre sunde lækkerier med rodfrugter, som jeg har lavet til FIT Living
D. e. t. r. p. a. u. g. s. i. d. n. l. æ. h. v. o. k. å. ,. m. N. b. f. j. 3. O. c. ø. M. &. y. I. V. S. -. ). Å. *. F. L. A. (. 1. 8. 2. 0. 4. 5. /. T. 7. C. H. ". B. P. E. 6. K. 9. g g
Med dette billede af mit bidrag til Nytårsaften - Kransekagetoppen efter Mette Blomsterbergs opskrift - vil jeg gerne ønske alle jer mine kære læser et rigtig godt nytår - vi ses i 2013
Bland squash, agurk, ærter, citronsaft, ricotta og pesto og krydr medsalt og peber. salt og peber. En noget anderledes lasagne, der egner sig særlig godt til sommeren
Kom kyllingelårene i et stort ildfast fad, kom en god slat olivenolie henover, drys paprika, spidskommen, salt og peber henover og bland det godt sammen med hænderne
Smag til medsalt, peber og muskat. Så er der altid gode rester lige til at smide i ovnen. Når jeg laver lasagne, laver jeg gerne en stor portion og laver små portions-lasagner, som jeg fryser ned
Bring i kog og smag til medsalt og peber. Jeg har lavet den med røde mungbønner, dels fordi jeg synes de er særlig godt egnet til lasagne og dels fordi de ikke skal stå i blød før kogning
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.