5-600 g
blandet fisk - det kan både være de der frosne fiskeblandinger, eller en selvvalgt blanding. Vi bruger typisk 300 g laks, 100 g rejer og 100 g muslinger - men anden fisk er også velkommen
Let (at lave – ikke i fedt-indtags-niveau) og lækkert. Skær fisken i mundrette stykker og vend disse (og blæksprutter og alt det andet, hvis det er lykkedes dig at få fingrene i det) i mel blandet med lidt salt og peber
Vi laver den stadigmed majs i - det er en af vores ikke-LCHF laster. Denne ret var oprindeligt en pastaret, som var en nogenlunde SU-venlig måde at få fisk på
Alt-eller-intet – LCHF går højst sandsynligt ind og udfordrer dig, fordi du ikke længere kan spise dine havregryn om morgenen, rugbrød til frokost, knækbrød til mellemmåltid og pasta til aftensmad
Smør et bagepapir ind med olie – læg det med den oliedie side ned. Man kan bruge en kniv eller pizza slicer, men jeg ruller den sammen, og kutter den op med en kniv i tynde strimler
-. -. -. -. -. e. n. k. l. t. o. g. s. m. r. ø. D. p. a. i. d. b. u. h. v. å. j. f. J. æ. M. R. 1. 0. 3. 9. 5. ,. c. y. O. 8. (. ). 4. S. I. N. T. P. H. G. E. A. a l
Anret og pynt med de forskellige blomster og dildkroner. Ingredienser. Og hvordan “fejrer” man det bedre end ved at tømme – eller i hvert fald forsøge herpå – haven for sommerens grøntsager og krydderurter
Når man skal på ferie handler det om at få udnyttet de sidste rester i køleskabet - her er en ret, hvor man kan få brugt en masse forskellige grøntsager, og hvis man tilfældigvis har kødsauce liggende i fryseren kan det også med fordel bruges heri
Ligegyldigt om du vælger gulerødder, selleri, rødbeder eller noget helt fjerde, så er rodfrugter noget af det sundeste, du kan mætte din mave med her i vintermånederne
TweetWhatsAppE-postSkriv utLik dette. Bruk en panne med litt høye kanter. Denne deilige retten er så utrolig god at du må nesten bare teste den selv Nam Nam Som alltid alt i en gryte, så enkelt så godt
Jeg har derfor brugt nok krafter, så det var nødvendigtmed en hurtig og nem aftensmad. Ingredienser. Lækker aftensmad, som så mange gange før og laks og pasta bliver man bare aldrig træt af - i hvert fald ikke herhjemme
Samtidig smager den super godt, og kan både fungere som aftensmad og som frokost måltid. Og du kan nemt skifte lakse stykkerne kan ud med kylling eller en anden form for kød
Det er helt op til dig – jeg er bare vild med denne efterårsversion . Du kan fx undlade kylling og dermed gøre den vegetarisk, tilføje chili for et kick eller komme andre grønsager i
Jeg er vild medpastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fraingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet medpasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.