Frisk pasta medlaks i tomat fløde sovs, nem og lækker ret til hverdagen. Fjern skindet fra laksenog steg den kort af på en pande med lidt olie og skær den ud i mundrette stykker, vend laksen forsigtig i sovsen sammen med grovhakket spinat
Bliver en laks stegt eller grillet synes jeg den er ødelagt. En laks skal smelte på tungen, være saftig og have masser af smag, både af laks, men bestemt ogsåkompenseretmed andre ingredienser
Bliver en laks stegt eller grillet synes jeg den er ødelagt. En laks skal smelte på tungen, være saftig og have masser af smag, både af laks, men bestemt ogsåkompenseretmed andre ingredienser
Jeg lavede så den her dejlige tomattopping som jeg blev inspireret af på aktivtræning. Hak brødet fint, og bland det medtomat, pinjekerner, basilikum, citronsaft, olie, forårsløg, hvidløg samt salt og peber
Tilføj resten af ingredienserne, og lad retten simre lidt tid. Hak løg ud og skær kyllingbryst i tern. Denne ret kan spises på PG dage (Protein/grønsagsdage)
Spinat galettemed svampe, fet. Pastaretten har en skøn smag af røget laksog er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Til panden medlaksen tilsættes cremefine og parmesan ogretten simrer videre ved lav varme. Asparges og sukkerærter skæres i mundrette bider, så de kan tilsættes i sidste øjeblik
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.