Jennifers farmor laver rigtig lækker mad - og det her er hendes absolutte specialitet. Mørbrad i fad. Hun plejer at servere dem med ris - det gør viselvfølgeligikke
Der var også kokosmel og peanuts - og til den mere liberaleside. Taffel er nemt at lave - og super lækkert, fordi alle selv kan sammensætte den mad, de har mest lyst til
Denne ret smager virkeligfantastisk - ingrediensernespiller bare skønt sammen. Opskriften stammer fra UlrikaDavidssons kogebog 'Lättlagad LCHF', som bestemt kan anbefales
Pulled pork er en af vores favoritter herhjemme - hold nu op det smager skønt. Så da vi så, at Denomvendteverden (en LCHF-blog med rigtig mange lækre opskrifter) havde lavet pulled chicken, røg det straks på to do listen
Gratinerede grøntsager er skønt som LCHF-tilbehør. Denne blomkålsgratinbliver god og cremet. Vi serverer den blandt andet til stegt kød, denne gang var det til flæsk
Brændende kærlighed smager bare fantastisk godt - og så er det proppet med både smør og bacon. ) ILCHF-versionen bruger vi blomkålsmos i stedet for kartoffelmos - og det bliver retten bestemt ikkedårligere af, tværtimod
Denne ret har været en af Jenniferslivretteri efterhånden mange år. Heldigvis er den også rigtig velegnet som LCHF-ret - det er de fleste traditionelle retter egentlig
Denne gryderet er inspireret af den tid, Jennifer har tilbragti Kenya. Der lærte hun at lave mad af en rigtig kenyansk 'Mama' - en madmor, som med sine mange armkræfter lavede mad i baljestore gryder, der balancerede på små træ-grill
Vi er vilde med mos - blomkålsmos, broccolimos, rødbedemos osv. Denne gang har vi blandet mosen med ost og bagt den i ovnen - og det kan bestemt anbefales
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.