F. R. A. G. I. L. T. É. M. E. D. H. V. C. O. K. e. s. p. r. ø. d. m. a. n. g. b. u. f. y. l. t. i. c. h. o. k. å. v. ,. æ. 1. 0. B. U. N. 6. (. 4. ). 3. 2. 7. 5. ”. j. x. /. P. Y. S. -
Herfra begyndte mit macaron eventyr, som til tider har været lidtaf et mareridt. Massen skal blive sej og stiv, hvor den til at starte med kan virke lidtflydende
M. o. k. a. ,. c. h. l. d. e. p. å. n. i. s. ø. m. r. j. g. t. b. f. H. A. S. E. L. N. Ø. D. K. R. O. 7. 5. 3. æ. v. (. 2. u. ). 0. U. F. Y. 1. /. V. T. Æ. &. P. 8. B. -. 6. y
T. R. Ø. F. L. E. M. D. J. A. S. I. N. (. 2. 0. s. t. k. ). e. n. a. r. o. g. m. f. ø. j. d. b. æ. ,. å. u. i. l. p. 1. v. 4. c. h. 7. %. 8. 5. /. Y. y. K. 3. H. B. V. G
Jeg kommer det hele i en foodprocesser og kører det godt. Pulled pork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid. Stilles i ovnen på 130 grader i ca 5 timer , husk vand i bradepanden , hele tiden. Det kan godt være at den overstiger de 100 grader på stegetermometer , men det var ikke et problem Skil kødet ad med 2 gafterog vend det hele i en go BQ marinade evt hjemme lavet. 1 dl ketchup 1/2 dl olie 2 spsk soja eller engelsk sovs 1 tsk tabasco 1 tsk chilipulver 1 tsk hvidløgspulver 1 tsk paprika 2 spsk brun farin Salt peber Jeg ganger opskriften op mange gange , altid lækkert at have i køleskabet. Honning Sennep Salt Peber Grove burgerboller 100 g havregryn hæve i en time , efterhæve i 30 min , 175 grader i ca 20 min 50 g gær husk æg til pensling 2 æg 150 g grov mel 700 hvedemel 1 1/2 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 dl olie Vand 1/2 liSmager også skønt sammen med en bagt kartoffel. Pulled pork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid
Når rødderne er nået igennem pottens huller eller gennem såbakken, er det på tide at plante planterne om i større potter eller direkte på grostedet i det store drivhus
Sæt dejen til hævning i et stort fad, som er smurt ganske lidt med olie. Jeg bruger ofte lidt durummel, manitobamel eller speltmel i stedet for en del af hvedemelet – men det skal være fintsigtet
Den skal nu stå lidtog bundfælde lidttid, hvorefter denomhældes til ny flaske. Valnøddesnaps er en af de kryddersnapse, som kun bliver bedre af at stå lidt
Jævn saucen med nogle små drys ad gangen af maizena eller meljævning, hellere for lidt ad gangen end for meget, man kan altid tilsætte mere, men kommer der for meget i, får saucen en underlig konsistens
Lad chokoladen stivne lidt, indenden skæres ud. Kagen er ret tung i det og dagen efter fik vi den med vaniljeis og det klædte kagen og gjorde godt på en meget varm sommerdag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.