En rigtig lækker og luftig kage, som er ufattelig nem at. stor bradepande kage. Kanelkage. lave. Den falder i de flestes smag, og er svampet og lækker, i mange dage efter den er lavet
Kom hindbær, flormelis, vanilje og stangen i en gryde, og giv det et lille opkog, pres derefter hindbærmassen gennem en si, så man får en pure uden hindbærkerner ( jeg fik lidt kerner med og det smagte alligevel lækkert)
Min Storm P-gør-det-selv kage-støbeform i bølgepap. Anledningen var først og fremmest en stor lyst til at prøve at lave sådan en kage, som jeg kun læser om, at andre let stabler på benene, og dernæst havde vi ’tilfældigvis’ lige inviteret 25 gæster lørdag + 2×10 til hhv
Chokoladekage. Smelt smørret i en gryde, og lad det køle en smule af. Pisk æg, sukker og vaniljepulver til en luftig masse, og hæld så forsigtigt det varme smør i, imens der piskes
E. r. d. u. k. l. a. t. i. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. -. 8. P. I
To af mine yndlingskager i et, chokoladekage og tiramisu. En rigtig dessertkage. Hvis man vil imponere sine gæster med noget lækkert, så scorer den altså virkelig point den her
Skallen af 2 store appelsiner. Skallen af 2 store appelsiner. FORORD. Denne kage kan til forveksling ligne en cheesecake - og konsistensen er nogenlunde også i nærheden af det
Derfor vil jeg i dag introducere en kage, som ja… der er ikke rigtig noget sundt at sige om den – udover at den selvfølgelig er super lækker og virkelig svampet
Hæld alle ingredienserne i en lille gryde eller kasserolle, og lad det smelte ved svag varme. Hvordan en kage får navnet – eller øge-/kælenavnet – den du ved nok kage (eller bare den du ved nok, som den også bliver kaldt), kan jeg kun gisne om
O. v. e. r. t. æ. k. n. a. g. R. 1. D. u. l. d. i. f. o. ,. y. s. b. m. z. j. å. S. H. p. P. h. N. ø. J. w. L. (. c. M. K. A. ). 2. B. -. /. 3. F. 4. 5. G. I. T
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.