Todays Lemon CurdRecipe gives a zingy, creamy, sweet and utterly delicious lemon curd. Strain the lemon curd before putting it to cool in the refrigerator
See the recipe for limecurd. One of them is this french macaron with limecurd & coconut ganache. The coconut/lime macarons are the new addition to my little family of macarons, I have now made some different flavors (not all are on the blog yet) and have recently had time to try of some new exciting tastes
Rør husblasen i limeblandingen, hæld den i en skål og lad det stå i køleskabet til næste dag. Kom en spiseske kogende vand ned til limeopkoget og rør godt til det hele er blevet flydende igen
Langt om længe kan I få opskriften på den lækreste lemon curd. Lemon curd3 små glasSaft og skal af 4-5 citroner (1,75 dl saft)350 g sukker175 g smør4 æg2 æggeblommerPisk æg og sukker sammen i en gryde og tilsæt smør, citronsaft og citronskal
limefrugter). Pisk æggeblommer og reven limeskal, til det er blandet godt. Tilsæt kondenseret mælk og limesaft, og pisk, til det er blandet helt sammen
Jeg er flere gange, i de engelske opskrifter, stødt på lemon curd. ½ liter lemon curd. Sæt gryden over medium varme og pisk konstant indtil curden tykner (det kan være en ide, at bruge en håndmixer)
Som I måske ved er jeg i fuld gang med en uges detox. Jeg har gjort mig en masse overvejelser om, hvordan jeg lettest kan komme igennem med succes, og kom hurtigt frem til, at juice nok ville blive min redning
Riv skalden fra en lime og kom også saften i gryden. 1 kg blommer uden sten 1 po blåbær 1 dl ribena saft Reven skal fra i lime Saft Fra en lime 2 tsk vaniljesukker 400 g sukker 1 brev rød melatin Halver blommerne , tag stenen ud og kom dem i gryden sammen med blå bærende
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.