J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Nu tændes wok'en på fuld blus, når den er varm kommes en slat neutral olie i og kødet svitses kort sammen med salt, peber, tandori krydderi, paprika og koriander frø
Supernem og lækker ret med både grøntsager kød og sundt fedt i en og samme portion. Jeg plejer at sætte kokosmælkenmed bunden i vejret i køleskabet – det gør det nemt at kun få den fede del ud af dåsen
Nogle gange skal det gå hurtigt, men man vil alligevel også gerne have noget sundt og mættende med brug af de ting, der nu engang befinder sig i køleskabet
Jeg plejer at spise alle former for karry-retter og til dels også wokretter med en god mangochutney, da det giver en god kontrast til det lidt krydrede mad, men det skal til gengæld helst være en mild version, hvis maden i forvejen er rimelig spicy
I sin tid da jeg lærte min nuværende mand at kende plejede vi altid at gå ned til en lille take-away thai ved enden af nyhavn og bestille to kokosmælk retter, enten med rød karry, panang eller grøn karry, og derefter gå ned i dronningens have og sidde der i solen og spise vores mad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.