linsekarbonader med citrondip og asparges
Kødfri fredag
Kødfri fredag
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 300 g linser
  • 1/2 -1 chili
  • 2 spsk reven ingefær
  • 2 spsk hakket skalotteløg
  • . 125 g kikærtemel
  • evt. lidt sojafløde
  • citronsaft
  • 2 dl meget finthakket fennikel
  • sesamfrø og spidskommenfrø
  • olivenolie
  • evt. 8-12 grønne asparges
  •  
  • citrondip
  • 1 økologisk citron
  • 1 dl mayonnaise, evt. vegansk
  • 1 dl sojafløde eller anden fløde
  • 1 dl revne basilikumblade eller snittede ramsløgblade

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.