En af dagene fik vi en krydret og virkelig lækker linsesalat til forret. Den hverken lignende eller lød som noget særligt, men den smagte helt vildt godt
Jeg har længe haft en pose belugalinser i skabet og ikke rigtig vidst, hvad jeg skulle bruge den til, men i dag lavede jeg så denne sunde salat til frokost
Min bonusmor er fra Libanon, og der er derfor altid blevet serveret hummus i rigelige mængder for mig - og selvfølgelig altid af bedste arabiske kvalitet (
Nu bor jeg jo ikke lige i nærheden af en Spinneys længere, så jeg har prøvet mig frem til min egen version af en Spinneys-hummusog synes at denne gør jobbet, som min absolut favorithummus
En gul og frisk sag krydret med karry, citron og sprøde mandler, en silkeblød og mild rød hummus med grillede peberfrugter med et spark af chili, og ikke mindst en lækkergrøn pestohummus med basilikum og ristede solsikkekerner
Jeg spiste min hummus sammen med gulerods- og agurkestave. Salt og pepper. Derudover passer hummusogså glimrende til både kød, fisk, fjerkræ og vegetarretter og kan også spises ovenpå brød eller knækbrød som et mellemmåltid
Der stod en bøtte græsk yoghurt i køleskabet og så googlede jeg dette i håb om at noget lækkert ville dukke op, og her faldt jeg over en opskrift på hummus
Med de ingredienser jeg nu lige kunne finde i køleskabet fik jeg mixet en lækker linsesalat sammen og lavet en cremet tahindressing med soltørrede tomater
Men som regel er basis kikærtemos med tahin og det gælder også denne lækre ret. Efterhånden er hummus begrebet blevet gradbøjet en hel del i mit køkken…
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.