Godt nyt til dem,der nødig spiser nødder på grund af det høje fedtindhold. De forsøgspersoner,der spiste flest nødder,tabte sig mest i det amerikanske projekt
Tilsæt HUSK, salt, bagepulver og mandelmel –rør til det er ensartet. Prøv selv hvis du ikke vil snydes for oplevelsen når resten af familien spiser store fede burgere
Spinat er faktisk en af de fødevarer, som jeg spiser næsten dagligt. Min kæreste og jeg har gjort det til en vane at spise friske spinatblade (eller andre grønne blade) som tilbehør til aftensmaden, hvis det altså ikke allerede indgår som ingrediens i måltidet
Linsesuppe med grillede peberfrugt (2 pers. Det er for alvor blevet vinter og koldt, så hvorfor ikke varme sig på en varm og næringsrig suppe indendørs
Derfor sætter jeg i denne uge fokus på retter med fisk – både de billigere og dyrere. Det er nok de færreste, der vil spise fisk en hel uge, men uanset hvad håber jeg, at det vil give lidt inspiration til fiskeopskrifter
1 Tænd ovnen på 200°. Skær mørbraden i grove tern. Pil og hak hvidløg. Hak timian. 2 Steg mørbrad, hvidløg og timian i lidt olie på en pande, som kan tåle at komme i ovnen
Hak løget. Skræl gulerødderne og skær i små tern. Varm olien i en gryde og brun karryen af. Tilsæt løg, gulerødder og presset hvidløg og steg et kort øjeblik
Jeg laver den her suppe de dage, hvor jeg har noget nær ingenting i køleskabet. Den består af basisvarer så som røde linser, hakkede tomater, løg og hvidløg, hvilket man næsten altid har stående
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.