Bruger du frossen, så er det bare på panden med det, så det kan tø op. Thaikyllinge pande. Den er super nem at lave og smager virkelig godt, men jeg ved virkelig ikke, om de nogensinde har lavet noget lignende i Thailand
At I så må nøjes med disse fotos af ganske enkelt elendig kvalitet, skyldes dårligt lys, og at jeg ikke bruger fancy fotoudstyr (oftest bare min mobiltelefon)
I Thailand er alternativet typisk kylling. Nogle steder i Thailand er de ekstra dekorative med rejerne – de giver dem et lille snit i ryggen og så folder rejerne sig ud og får en ret speciel form
Kom den i en pose sammen med rasp, ost og krydderier. Start med at stege bacon. Kyllingebrystfileter skåret i mindre stykker, og vendt i dejligt krydret rasp, ost, bacon og stegt dejligt sprød
Padthaimedkylling. Derudover er der selvfølgelig æg i, masser af lime og toppet med friske koriander og ristede, saltede peanuts – du kan også tilføje chili for et kick, kylling for en ikke-vegetarisk version og bruge de grøntsager, du har i køleskabet
En enkel, rask og nydelig gryterett medkylling, ris og deilig cajun krydder. Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platen og ha på lokk
Kyllingen tilsættes og brunes af. (Øko) Kylling (gerne bryst) skåret i mundrette bidder. Og heldigvis falder det så heldigt ud, at rigtig mange Thai retter er fabelagtige i LCHF verdenen - hvis man altså dropper risene
Start medkyllingenog skær den i tynde mundrette stykke. Halver løget og skær i tynde både, hvidløget snittes i tynde skiver sammen med chili og ingefær, champignon i tynde skiver
Retten kan serveres med det meste kød, men personligt foretrækker jeg kylling eller rejer. Pil hvidløg og mas dem med den flade side af kniven, hak dem fint
Brun kyllingen på begge sider i en panne med smør og litt olje, ta ut kyllingenog sett til side. Deilig kylling kokos gryte med masse smak , raskt og enkelt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.