Low Carb lakselasagne med spinat og porrer a la Diana
LifestylebyDianaWi
LifestylebyDianaWi
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Du skal bruge
  • 1 hel frisk lakseside
  • 1 bdt porrer
  • 500-600 g spinat (frisk eller frosen)
  • 100 g rød cheddar ost, frisk revet
  • 2 store tomater
  • Krydderier: Safran (rød, tørret), estragon (tørret "Santa Maria"), salt og peber
  • Citron både ved servering
  • Gorgonzola bechamelsauce
  • 100 g gorgonzola ost
  • 250 ml Cremefine fløde 7% og 150 ml skummetmælk
  • Maizena jævner, lys eller maizena mel
  • 1 fiskebuillon terning

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.