Begge år har jeg været ansvarlig instruktør, og har dermed sørget for ugeplan samt opskriftkompendium til ugen, som typisk har budt på opskrifter fra min egen hjemmeside
I går stod jeg med en klump frossen kyllingekød som jeg ikke kunne se om det var filet eller inderfileter, så det vat først lige til sidst da jeg skulle til at lave mad at jeg fandt ud af hvad det var og så kunne planlægge menuen derefter
Klip dem i strimler med en køkkensaks og kom al baconen tilbage i panden. For at lave den nøjagtig som på billedet, kræver det en Lurch Spirali, med mindre man vil nøjes med at skære squashen i tern
Jeg skræller aldrig auberginer, fordi selve skrællet, med dets mørke bordeaux/sorte farve, er rigt på stærke antioxidanter, som jeg også vil have med i retten)
Server med en god salat med lidt syrlig dressing eller stegte grøntsager og tomater, så du på den ene eller anden (eller begge) måder får lidt syrligt modspil
Glutenfri, Laktosefri, LowCarb, Mælkefri. Da jeg var ude og handle den anden dag, stod jeg med næsen nede i køledisken i håb om at finde lidt inspiration, og her fik jeg øje på en pose kyllingekebab
Efter en lynhurtig tur til det lokale supermarked, blev vores "hurtige" måltid denne Lowcarb røget makrelsalat med æg på en skive lækkert dansk rugbrød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.