Jeg faldt over denne skønne opskrift på en amerikansk blogog måtte bare prøve den med det sammen. Jeg tilføjede mit eget lille twist og har proppet M&M´s i for sjovs skyld
Jeg prøvede selv at lave en portion cookie dough sidste sommer og jeg fik slet ikke spist det med is - det blev bare trillet til kugler, smidt i fryseren og lige pludselig var det væk
I. s. i. d. t. e. u. g. l. a. v. j. n. æ. k. r. ". w. b. ø. L. C. H. F. m. o. D. p. f. ,. å. h. ). 1. 4. 0. z. -. /. 2. S. G. 5. 3. R. c. y. T. (. M. –. B. 6. O. / g
D. i. r. e. k. t. f. a. m. n. y. g. l. s. h. o. p. -. /. d. T. J. u. E. G. M. ø. 2. æ. 5. 0. b. c. H. 1. ½. I. å. 7. v. ,. 8. j. (. ). B. L. K. –. C. ) g
Oopsies er kendt fra LCHF verden (LowCarbHighFat) og laves traditionelt med piskede æggehvider, fuldfed smørreost, Fiberhusk og forskellige smagsgivere
Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og rør dem sammen med lidt sukrin sukker. Smid vaniljesukkeret på en pande og tilsæt ekstra sukrin sukker efter behov og lad det smelte
Super lækker chokolade kagemed Ricotta og gulerødder. Køllen blev super lækkerog lige tilpas stegt, serveret med nye kartofler, Waldorfsalat og den opbagte brune sovs til og det smagte bare super dejligt
Jeg synes dog at kagen skal stå i køleskabet og trække nogle timer inden den spises, da den ellers smager lidt kunstigt, men når den er kold er det som en lille bid af himlen
Pandekagerne blev toppet med skyr og frosne blåbær som jeg havde varmet op i en skål i mikroovnen. Den anden dag lavede jeg nogle super lækre pandekager
Før servering tages "kagen" ud af springformen og pyntes med bær og chokolade. For et stykke tid siden begyndte jeg at eksperimentere lidt mednoget raw food, men var ked af at konstatere at det ikke helt var noget for mig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.