K-vitamin er blandt andet væsentligt for blodstørksningsprocessen i kroppen, og C-vitamin er vigtigt for vores immunforsvar og dermed vores evne til at modstå virus og bakterier
Bollerne er luftige og lidt søde, perfekte fødselsdagsboller. 50 g gær4 dl mælk2 æg90 g sukker50 g blødt smør900-1000 g hvedemelRør gæren ud i kold mælk og tilsæt æg og sukker. Bages i 10-16 min ved 200 grader varmluft. 900-1000 g
-. -. -. T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
-. M. i. n. f. a. r. h. ø. d. s. e. l. g. m. o. 1. 2. p. j. v. t. k. ,. u. å. H. b. D. 0. 6. æ. W. S. y. N. 3. V. J. O. T. E. R. /. c. 9. 4. F. (. ). P. B. L. 5. é. è
Det ved jeg jo godt ikke kan bruges af andre, men min pointe er, at når man finder ud af, hvordan dejen skal føles, når den er “rigtig”, så er det nemt at blande en dej og få gode boller ud af det – uden opskrift
Nybagte luftige kardemommesnegle med kanel, er der noget bedre. Luftige kardemommesnegle, ca. Hele hemmeligheden bag lækre og luftige snegle er, at dejen skal være, blød , lækker og smidig – en anelse til den let klistrede side
Vi plejer at lave lidt grove boller, men til Super Bowl skulle det være max amerikansk så vi skulle lave nogen af de helt hvide, luftige og politisk ukorrekte boller, så jeg fandt denne opskrift er fra Pilens Køkken
6) Bag bollerne i 13-15 min. Det er godt, det er sprødt, det er de lækreste boller. Så blev det weekend, og jeg havde i formiddags besøg af nogle dejlige piger til brunch
Luftige, bløde og velsmagende. Pisk egg-replacer sammen med sojamælk og olien. Lagkagebunde er nemme at bage selv og smager så meget bedre en dem man køber (som vist iøvrigt ikke er veganske
-. -. S. o. m. l. v. e. t. r. j. g. n. u. i. b. a. d. p. s. k. f. å. h. ,. J. y. ø. I. C. H. æ. (. ). D. M. P. 1. 2. 5. 0. ½. +. 3. T. R. Æ. 4. c. 6. F. B. G. L. V. O. E. z. A
-. -. -. -. -. T. i. n. g. e. å. r. l. d. t. s. ø. v. h. j. m. f. o. ,. a. C. p. b. æ. ". k. w. u. M. V. I. H. &. D. y. c. B. L. '. J. (. 2. 0. ). 5. 9. Ø. 7. 1. %. 8. R. S. Æ. é. P. E. O. ) g
Det er nødvendigt med en forholdsvis stor mængde fedtstof for, at få den lidt bløde og lette bolle, og derfor indeholder bollerne både smør, creme fraiche 5% og æg. 9 dl mel - 4 dl alm. Dejen æltes nu i din røremaskine i 8-10 minutter indtil dejen er smidig og glat, men du må bedømme om du eventuelt skal tilsætte lidt mere mel i processen. Bages i en 200 grader forvarmet ovn i 12-14 minutter, men bagetiden afhænger jo også af størrelsen. 9 dl mel - 4 dl alm
Skub forsigtigt dejen ud mod siden med bagsiden af en ske, så der en lille fordybning i midten - på den måde undgår du at kagen hvælver på midten, når den er bagt
Tilsæt mælken til smøren og kom den lune mælke-smør i din skål og rør gæren ud heri. Tilsæt resten af hvedemelen lidt af gangen, indtil dejen hænger sammen uden at klistre
Bundene var lette og luftige og lige som vi bedst kan lide dem – og så gør det jo kun lagkagen meget bedre, når den får lov at trække i køleskabet natten over
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.