T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
OPSKRIFT PÅ LÆKRE LYSE OG LUFTIGEBOLLER MED FULDKORN OG ØLANDSHVEDE. Her den anden dag læste jeg et sted, at det var store bagedag, hvilket passede helt perfekt til dagens begivenhed, da Esther og jeg gik i køkkenet for at bage en stor portion boller
hvedemel eller speltmelÆg til pensling og drys med solsikkekernerSmøret smeltes og væsken tilsættes. Ælt dejen og form dejen til boller, der står tæt, så det vokser lidt sammen ved hævningen
Husk at drysse din favorit topping over bollerne inden bagning. Pisk ægget og pensel bollerne. Drys rigeligt med birkes og sesamfrø over bollerne og skær et kryds med en skarp kniv
Han svarede hurtigt mine luftigegulerodsboller. Min kære far har fødselsdag og jeg spurgte ham derfor hvilke boller han allerhelst ville have, hvis han kunne vælge frit
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.