Jeg ved ikke med jer, men det er som om, at man aldrig rigtig kan gå galt i byen med sådan én, ogdet er gået op for mig, at der findes mange flere versioner end ‘bare’ den klassiske med chokolade
Jeg havde ellers lavet en aftale med mig selv om, at der ingen søde sager var før weekenden - men så var det, at jeg fandt en opskrift på en æblekage, som meget belejligt kunne bruges til at udrydde et par æbler ude i køkkenet, og så har jeg ikke kunnet tænke på andet resten af dagen
En noget mere luksuøs udgave medmarcipancremeog mørk chokolade, end den vi plejer at lave. Kom marcipan, sukker, smør, æg og mandelessens i foodprocessoren, og køre til fyldet er ensartet
I dag har vi været i gang med resterne, og vil altså gerne dele opskriften med jer. Når vi nu er i æbletemaet, kunne man måske også overveje at drysse lidt kanelsukker på kagen til at komplementere æblesmagen
Det var rigtig hyggeligt, at have Oskar med i køkkenet - dog mente han, at al den lækre marcipanog chokolade bare skulle spises meddet samme, så det var ikke helt populært at komme kagen i ovnen
Pisk smør, sukker oghakketmarcipan, tilsæt æggene i af gangen. hakket chokolade. marcipan. 4 mellemstore revet æbler. bland vanilje, bagepulver, mel, kanel og tilsæt det i dejenriv æblerne og tilsæt det sammen meddethakket chokoladeHæld dejen i en smurt 20 cm rund form. 4 mellemstore revet æble
Og trods æble ogmarcipan kan kategoriseres som hørende til i de kolde måneder, vil jeg mene, at denne æblekagemedmarcipan ligeså vil have gøre sig godt en lun forårsdag, måske endda sommerdag
Denne gang blev det til dadler medmarcipan i, og overtræk af chokolade. Dadlerne dyppes nu i smeltet, tempereret chokolade, og dekoreres med krymmel eller andet pynt
Den oprindelige kage er meget luftig ogmedmarcipan bliver kagen mere svampetog brownie agtig. Som titlen fortæller er det (mine forældres nabo) Inge, som bager den oprindelige kage med æble og kanelsukker
S. M. Å. I. N. G. E. F. Æ. R. -. L. D. Ø. (. 3. 0. s. t. y. k. e. r. ). K. a. n. d. u. l. i. g. f. æ. b. v. h. o. J. ø. m. å. j. 2. c. p. 4. 5. ,. P. Y. T. 1. A. O
D. e. n. æ. b. l. k. a. g. r. i. v. d. t. h. o. s. O. p. f. m. K. ø. ,. N. u. j. å. -. y. (. c. 8. 1. 0. ). T. 5. 2. ½. B. /. 4. P. S. F. 3. V. 6. 7. 9. L. ". r l
Kom melet op i æggemassen sammen med olie ogyoghurt -og rør kun lige til dejen er ensartet. Jeg ændrede eller lidt i opskriften, da der efter min mening altid er alt for meget sukker og fedt i de amerikanske opskrifter, og så skal der altså kanel på æblestykkerne i mine kager
Varm æblekage. Server med Creme fraiche. æg, mel, havregryn, rugbrød smuldret, rørsukker, kokos, smør eller plantemargarine, og måske en rest marcipanrevet i
Så var det jeg kom i tanke om den lækre æblekagemed kanel og smuldredej. Ellers skær det kolde smør ud i mindre stykker og kom det i en skål, sammen med sukker og mel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.