Lam er også påskemad i Italien, og du skal ikke snydes for vores lammekølle med gulerødder og oliven, som efterhånden er ved at være en påsketradition i familien
Når ordet farsbrød bliver nævnt falder min første tanke på klassikeren forloren hare. En ret som både mine forældre og bedsteforældre gennem tiderne har lavet utallige gange, i en hel traditionel stil, med enten røget spæk eller bacon
Lasagne al pesto er den anden (og lidt mindre kendte) af de mest klassiske måder at lave lasagne på – den første er selvfølgelig lasagne alla bolognese
D. e. t. f. i. n. s. v. l. k. m. a. g. o. p. r. å. d. ,. S. ø. h. j. H. b. u. y. ☀. ️. ½. -. 1. (. ). 4. c. 2. 3. E. 0. B. 5. ⋰. ¯. `. ´. L. &. N. *. ¸. ✿. •. ¨. ღ. ✿ l
Denne skal definitivt forsøkes igjen. Pork al Pastor. små tortillalefser. Del svinefileten i biter, legg det i en pose og la det marinere i alt fra to timer til over natten
Typen og kvaliteten af den gorgonzola, du bruger, gør hele forskellen i denne ret. Gorgonzola er en blød ost, der stammer fra Norditalien, nærmere bestemt den lille by Gorgonzola ikke langt fra Milano
Moutabel al Bathinjan er en aubergindip fra Midtøsten. salt & pepper. Sett formen i ovnen, og la auberginene steke i minst en halvtime, eller til de er blitt ordentlig møre
Det skal være dem i salt, de kan købes i forskellige delikatesseforretninger. Vi plejer altid at købe de bedste kapers fra Pantelleria med hjem, når vi har været i Italien – jeg synes du skal gøre det samme, hvis du skal af sted, de fylder ikke meget i kufferten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.