400 g grønt på frost 1 tsk karry 1 då kokosmælk 1 dl Vand 15 g maizenamel Salt 4 spsk sojasovs 4 spsk sød chilisovs Varm en pande med lidt olie og kom karryen på. Servere evt med ris , peanuts , kokosmel og ananas eller bare grøn salat , for at spare på kalorierne 400 g
N. e. m. a. d. b. h. ø. v. r. i. k. t. æ. l. g. D. s. u. n. J. o. å. p. j. ,. f. 5. 0. I. y. c. H. F. K. Æ. 2. 1. 7. 3. %. ½. (. ). C. /. 4. S. M. -. T. R. 6
Anret dem i et fad sammen med de lune asparges og smuldr feta henover. Steg dem på en pande i lidt olivenolie sammen med presset hvidløg til de er møre, men stadig har bid
Start med at skære en lomme ind i kyllingebrysterne til fyldet – ligesom hvis du skulle skære dem igennem i siden, men uden at skære hele vejen igennem
Kyllingebrysterne duppes tørre og skæres op på midten - pas på du ikke skære igennem. Tommi var helt vild med det, men jeg synes det var lidt meget fyld i forhold til kyllingesmagen
Begge dele skal hakkes fint - det kan gøres i hånden eller i en mini-hakker - jeg brugte hakkeren og kørte krydderurter og hvidløg sammen med soltørrede tomater til en grov pasta
Som lovet i morges på bloggens facebook-side, kommer her en überlækker & sund opskrift på fyldt kyllingebryst med krydderurter, soltørrede tomater og bagte løg
Her følger lige et lille hurtigt alternativ til den kolde kartoffelsalat, som er lidt mere syrlig og med kraft til at stå distancen sammen med gode grillede pølser eller svinekød
Fyldte squash er helt sikkert en ret, jeg kommer til at eksperimentere mere med i fremtiden. Og nu blev jeg altså enig med mig selv om at give det et forsøg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.