Hakkede nødder i crumble er lækkert ogdesværre havde jeg ingen i sommerhuset. Der var desværre ikke så mange rabarber så den blev bagt med de rabarber, som jeg kunne høste denne gang
I. f. e. r. i. n. ,. s. o. m. t. p. l. u. h. a. j. g. ø. v. d. å. k. æ. D. M. C. b. O. (. J. ). N. T. L. 1. y. c. 2. 5. 0. F. E. R. S. H. -. 3. 9. ½. '. 6. 7. A. G. Å. V. K. z. P. w. 4. X. ) l
Dette indlæg blev udgivet i Gris, Opskrifterog tagget æbler, nakkekam, sprødsvær. Læg sværentilbage i fadet, smør den med lidt af fedtet og sæt det ind i ovnen på grill og varmluft – snart bobler sværen op og bliver sprød
Gnid sværenmed salt og peber, og stik laurbærbladet ned mellem et par af sværene – knæk det på langs hvis det er meget bredt, ellers svider den del af bladet der stikker ovenfor, og stik den anden halvdel ned mellem to andresvær
Krydr resten af stegen med salt og peber. Forleden weekend grillede jeg den her flæskesteg - den blev super god og havde de fineste sprødesvære - uhmmmm
Læg stegen på risten over bradepanden og sørg for at sværen ligger vandret under hele stegningen. Hvis sværen ikke mod forventning er blevet tilstrækkeligsprød, kan den skæres af stegen i et stykke og lægges under grillen, men hold øje med den
Andre ingredienser. Læg herefter brysterne i marinaden, som består af alle de resterende ingredienser listet op – dogmed undtagelse af tempuradejen og olien til dybstegning selvfølgelig
S. u. n. d. a. y. R. o. s. t. e. r. g. m. l. k. /. i. D. b. v. ø. ,. å. p. f. h. j. -. æ. V. E. J. B. é. O. (. ). 1. 5. 6. c. G. F. +. x. P. I. T. '. 4. 0. 2. H
Til sidst blev vandet hældt op i en gryde til sovs og skummet af for fedt, mens stegen fik lidt grill, så sværene kunne blive sprøde – det lykkedes at få den ud lige i tide – det går hurtigt, så hold et øje på den
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.