V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. -. U. n l
Der har i længere tid været lidt stille her på bloggen. Årsagen skyldes, at vi fik solgt vores dejlige (men alt for store hus og ikke mindst "haven") og skulle være ude i huj og hast
Der skal spises varme hveder til Store Bededag, sådan er det bare. De lavede så brød torsdag aften, som man kunne købe og riste dagen efter, og efterhånden blev det specielle brød, hvederne, til en fast skik
Server brødene lune fx til en fetasalat. Server de lune, sprøde brød fx som snacks. Fremgangsmåde. Bland rugmel, bagepulver, sukker, salt og hvedemel i en skål (hold lidt hvedemel tilbage)
Steg et stykke Kyllinge bryst på en ikke for varm pande. 400 g grønt på frost 1 tsk karry 1 då kokosmælk 1 dl Vand 15 g maizenamel Salt 4 spsk sojasovs 4 spsk sød chilisovs Varm en pande med lidt olie og kom karryen på
I. d. a. g. e. r. t. S. o. B. D. f. i. n. s. k. l. m. å. h. ". v. M. p. ,. u. (. ). æ. ø. -. H. w. b. 1. 2. 5. 0. /. R. c. F. j. 8. T. C. L. y. ×. E. P
Lækre lunehveder helt uden mælk og æg, men mindst ligeså lækre. Oprindeligt spiste man hveder, fordi bagerne ikke måtte arbejde på storebededag, derfor købte man dem om torsdagen og ristede dem fredag
Vand og mælk lunes til det er håndvarmt og hældes i røreskålen. Da det en gang i maj var Store bededag, kom mine forældre på besøg aftenen inden, til de, for en del familier, traditionelle varme hveder
K. a. r. t. o. f. e. l. s. k. n. v. p. å. m. d. …. h. u. g. ø. O. i. j. A. S. b. y. c. ,. q. I. æ. D. M. L. –. (. 2. ). 4. 0. 1. ½. -. B. T. 5. H. V. N. J
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.