Marrokansk tagine med lammekødboller
Lise-pigens Mad
Lise-pigens Mad
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Det skal du bruge (2-3 personer)
  •  
  • Kødboller
  • . 500 g. hakket lammekød (kan fås hos slagteren)
  • 2 fed hvidløg, fintrevet
  • 1 spsk stødt kommenfrø
  • 1 spsk stødt spidskommen
  • 1 spsk paprika (gerne stærk)
  • 3 spsk hakket frisk mynte
  • . 1-2 tsk salt
  • Friskkværnet peber
  •  
  • Sauce
  • 1 tsk kanel
  • 1 tommelfingerstort stykke fintrevet ingefær
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 spsk klar honning (akacie- el. blomsterhonning)
  • 2 løg, finthakkede
  • 150 ml lamme- eller hønsefond
  •  
  • Chermoula
  • 2 fed hvidløg
  • 1/4 tsk salt
  • 1 spsk harrissa pasta (kan fås i de fleste større supermarkeder, men kan erstattes af chillipulver eller frisk chili, hvis du ikke kan få det)
  • 1 spsk stødt kommen
  • 1 spsk stødt spidskommen
  • 1 spsk stødt tørret koriander
  • 1 spsk paprika
  • 1 spsk citronsaft
  • . 20 g friske mynteblade (eller to store håndfulde)
  • 2 spsk olivenolie

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.