Så er det altså tid, til en rabarber crumble. Dette er i øvrigt en god og enormt nem, allround opskrift, selve crumble dejen altså, den kan bruges til en masse ting f
M. å. s. k. e. d. u. t. a. i. g. h. r. l. æ. b. o. m. v. n. ,. f. ø. p. I. c. N. -. ). V. S. P. B. C. K. (. 1. 2. 8. j. 5. 3. 0. 6. F. Æ. R. T. 7. /. y. D. L
Rør husblasen i limeblandingen, hæld den i en skål og lad det stå i køleskabet til næste dag. Kom en spiseske kogende vand ned til limeopkoget og rør godt til det hele er blevet flydende igen
Smør og sukker piskes til det bliver lyst. Tilføj derefter pistaciemassen og pisk igen. Del æggeblommer og hvider fra hinanden og tilføj derefter æggeblommerne i smør-pistacie-sukker-massen
Lækre romkugler helt uden raffineret sukker. De er super nemme at lave og så kan de spises med god samvittighed – hvem havde troet at man skulle spise romkugler med god samvittighed
Rigtig god bagelyst. Romkugler har altid været en af favoritterne i min familie. Når vi skulle til bageren, endte vi ofte med at købe romkugler med hjem til kaffen
J. a. ,. r. e. l. t. i. v. h. f. d. D. s. k. j. o. n. å. g. b. m. c. u. æ. ø. S. p. A. M. ). ". -. K. y. I. C. O. F. B. R. (. 1. 2. 4. 0. ½. 3. T. V. E. x. 5. 7. H. L. P. |. N
Lækre sukkerfrie protein romkugler. De er super nemme at lave og så kan de spises med god samvittighed – hvem havde troet at man skulle spise romkugler med god samvittighed (med måde)…
Afhængig af disse alt for lækre romkugler. Jeg har længe haft tanken om at lave romkugler i en sund version – jeg er nemlig ret vild med de klassiske og har fået inspiration fra Emma her
Jeg har dog valgt at sætte rabarberblandingen i køleskabet mens jeg laver låget af crumble. I anledningen af jeg var så glad for at mine rabarber havde bestemt sig for at overleve vinteren og var kommet frem så bestemte jeg mig for at bage min ynglings kage i sidste uge og dele den med ham den dejlige og drengene
Kikærter og bønner er nok ikke lige det, som man normalt forbinder med søde lækkerier, men de fungerer faktisk ret godt i romkugler, for på grund af kakao- og romsmagen kan man ikke smage bælgfrugterne
Frikadeller er ikke kun at finde i det danske køkken, Tyskland, Sverige og Norge spiser dem også med lidt variasioner og det er så gammel en spise at der ikke er de store oplysninger at hente omkring frikadellen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.