Krydr med peber og lad farsen hvile en halv time i køleskabremoulade. Smag til med salt og peber. 4 personer750 gram lyssej eller torskefilet1 løg75 g rasp, brødkrummer eller mel1 æg2 dl mælksalt og pebersmør og olie til stegningRemoulade75 g mayonaise1. hak fiskekødet groft, brug en kødhakker eller en foodprocessor(eller en skarp kniv)Rør farsen med 1 tsk. Form dem til frikadeller og steg dem på en varm pandemed smør og olie,5-6 minutter på hver side. 750 gram lyssej
Jublende og sprudlende af madglæde over det friske guld fra de danske farvande, gik jeg straks i gang med at sammensætte aftenens menu, der selvfølgelig kom til at bestå af laksefrikadeller
den hakkede lyssej røres godt igennem med salt indtil farsen har sat sig. Derfor ser jeg også en stor ære i, at dele mine bedste fiskeopskrifter med jer, så i kan blive inspireret til at prøve jer frem, med andre former for fisk, end de sædvanlige og kedelige, som i måske ikke engang bryder jer om
Raspen blandes på en tallerken med citronskal, persille, salt og peber. Når de er færdige ligges de på fedtsugende papir og serveres straks sammen med ovnfritterne, dippen og gnavegrønt ved siden af
Hovedretten var lyssej serveret på en bund af jordskokkepure’. Jeg faldt over en artikel fra Politikken, hvor jeg kunne læse om et museum i nærheden af Eiffeltårnet, som har en skøn restaurant ovenpå med en fantastisk udsigt til tårnet
Af Beate Mulvana Grandahl Skriv kommentar Ovnstegt lyssejmed hakket grønt. Drys med salt og peber. Dæk fadet med låg eller stanniol, og sæt det i ovnen i ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.