Jeg liker fisk, det har jeg gjort klart opp til flere ganger tidligere, og jeg mener at de aller fleste liker fisk ( om de vet det eller ikke) og viss de ikke gjør det så skyldes det en dårlig opplevelse som neppe er representativ for alltid
1 reven agurk. 3 dl græsk yougurt 10%. Salt. Peber. Knust hvidløg. Den revne agurk stillet et par timer med salt på , indtil vandet er trukket ud af agurken
Og så måttejeg jo prøve. Som regel er jeg jo ret glad for hurtig mad. Så jeg har fulgt Römertopfens (også kaldet stegesoens) renæssance med en vis undren
R. ø. d. b. e. h. u. m. s. r. v. t. a. g. k. y. l. i. n. o. å. c. p. Å. ,. j. æ. M. (. H. O. f. ). J. D. E. P. ". 3. -. 4. 1. C. ½. S. 2. 0. L. T. /. B. K. *. G. F. U. 7. q. I
Jegmå sige, at den med laks var en total favorit. De ristede boghvedekerner, jordbær og den røde chunky dressing må være lavet til mine smagsløg, for det var bare super lækkert
Jeg har længe gået og savnet et nemt måltid "to grap and go" - et mellemmåltid som er nemt at tage med, mætter godt og ikke indeholder en masse mærkelige ingredienser, som jeg ikke kan udtale
I år har jeg bestemt mig for at få gang i æbleskivejernet – tror faktisk aldrig jeg har smagt hjemmelavede æbleskiver men er meget overbevist om det det må være en helt anden smagsoplevelse
Du må endelig ikke piske, da dette fjerner luften fra dine muffins. Jeg har valgt at bruge Nutella mærket, men jeg vil mene at alt chokolade smørbart kan bruges – dog med ændring i smagen
Ingredienser og fremgangsmåde. Jeg lader den altid stå natten over i køleskabet. Fremgangsmåde. Jeg bruger en ske til at smøre/forme rektanglerne (hvis i har en form, brug endelig den)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.