Der skal selvfølgelig smages på den undervejsså lav ikke for lidt. Til denne snaps bruges umodne hele valnødder, de plukkes sidst påsommeren, før nøddeskallen er helt hård
undervejsogvurder om den skal have mere tid. 11 håndfuld frisk koriander. 1Hovedet af en stor rose. 1Saft af ¼ agurkKnus enebærrene i en morter. 1Lad glasset trække 8-24 timer alt eftertemperament - jeg endte med 12 timer. 1Si din basisgin igennem et klæde ellerkaffefilter 3 gange. 1Prop koriander, citronskal ogrosenhovedet i glasset og ryst. 1Lad trække 1 times tid - duft og smag evt. 1Lad trække yderligere 15 min. 1Fisk ingredienserne op af glasset. 1Filtrer evt. 1Sidst ogaller vigtigst smager du til med agurksaften - har du en Hendricks, har du naturligvis noget at sammenligne med
Tilføj finthakket grøntsagerog husk at hælde lidt af den gemte marinade over imensSamtidig skal nudlernekogesogberegn de lige skal steges med på panden, så de skal ikke udkoges
Derersikkert mange af jer, derallerede har regnet den ud, men for jerder ikke har "set lyset", såtænder jeg det lige, så lørdag morgen kan starte med lune friskbagte bollerpåbordet
Salt ogPeder. Rist rugbrødet indtil du syntes deter nok. 2 skær din avocado i strimler. Lig avocado strimlernepå dit rugbrød, tilsæt de krydderier du nu bedst kan lide 1 Skive rugbrød (efter eget valg)
De grove grønsagerkræver ofte, at man tilbereder dem på en eller anden måde, fx ved at dampe ellerkoge, og de erdermed lidt mere tidskrævende i køkkenet
Det har også været dagen, hvor man så mig ødelægge den gode uge jeg havde i sidste uge mht kosten – op på hesten igen i morgen, men tror ikke jeg har mere nydelse igen til denne her uge
Midt i formningen af træer, pindsvin og andre dyr i fredags blev jeg ringet op af mine forældres nabo, hun havde et problem som hun håbede jeg kunne være løsningen på
Kør, til deter en ensartet masse, og pas påder ikke gemmer sig store stykker banan iblandt. Det ene tog lidt detandet, og pludselig havde jeg gang i at bage mandelcookies, mandelbrød, lave marmelade og morgenmad på samme tid
Det blev til en syrlig surkål med en meget smuk farve, idetder var både rød spidskål og rødløg i. Du kan ogsåservere surkålen til fx gode stegte pølser med kartoffelmos
Jeg prøvede opskriften på MK snickers – f*ck de er gode – de kan blive et meget farligt bekendtskab – heldigvis kan de fryses, ogdet skal de også, ellersbliverdet svært at holde sig til et stykke
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.