Pynt medsaltmandler , find opskriften på bloggen , brug det lille søgefelt. Kom marinaden på kålen/krydderurterne , husk at hælde væden fra æblerne inden de vendes i
Det er i al sin enkelhed svinemørbrad i en sauce med creme fraiche og masser af frisk basilikum. Det som er ændret er, at jeg har byttet den fede creme fraiche ud med Cheasy udgaven, og så er der også tilsat cocktailpølser
Drys med salt og peber og lad mørbraden køle af. den her opskrift er en rigtig retroklassiker - fra karolines kogebøger- og den er altid et sikkert hit - jeg har skiftet den oprindelige dej ud med butterdej
F. o. r. n. y. l. i. g. f. k. v. ø. b. t. s. e. m. a. d. p. å. u. ,. æ. M. h. j. D. H. O. ). J. E. c. N. S. I. 6. V. (. 3. ½. 2. 5. 0. 1. L. 4. R. T. -. 8. %. G. Æ. B. U. ". P. A. 9. C. ) l
Snit rødløget i tynde både eller små tern, hak persille og ramsløg fint, og skær æblerne i tynde både, bland det sammen med saften fra citronen og olivenolien, tilsæt lidt god flagesalt samt frisk kværnet peber
Ja, ikke at der er noget galt med helt traditionelle mørbradbøffer – og for langt ud i hampen skal man heller ikke - men alligevel – det kunne være sjovt at give den en helt særlig behandling – en, der fremhævede mørbradsmagenog alligevel gav den et lille festmadspift
Mørbradmed bacon, appelsin og julens varme krydderier. Puds mørbraden af for sener, læg den i en plasticpose, hæld marinaden ved og lad den marinere i køleskabet – minimum et par timer – gerne længere
Krydr mørbradenmed salt og peber og brun den i olie på en stor pande. Svinemørbrad er virkelig lækkert som weekend- eller gæstemad, og denne ret er rigtig nem at lave, og den kan sagtens serveres til gæster
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.